Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ DVD 6 Δεκεμβρίου 2007


TRANSFORMERS Φαντασίας 2007 (Έγχρ.) Διάρκεια: 145'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι , με τους: Σάια ΛαΜπέφ, Μέγκαν Φοξ, Τζος Ντουάμελ , Γιόν Βόιτ

Η Γη μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μεταξύ δυο εξωγήινων ρομποτικών φυλών, των Ότομποτς και των Ντισέπτικονς. Μοναδική ελπίδα για την ανθρωπότητα είναι ο νεαρός Σαμ Γουιτγουίκι, ο οποίος κρατά, χωρίς να το γνωρίζει, το μυστικό της τελικής επικράτησης.


TIME/SHI GAN Σινεφίλ 2006 (Έγχρ.) Διάρκεια: 97'
Νοτιοκορεάτικη ταινία σε σκηνοθεσία Κιμ - Κι Ντουκ, με τους: Γιουνγκ - Γου Χα, Γι - Γέον Παρκ, Σουνγκ - Μιν Κιμ

Πεπεισμένη ότι ο σύντροφός της θα την βαρεθεί σύντομα, μια νέα γυναίκα υποβάλλεται σε πλαστική επέμβαση και μετά από έξι μήνες εμφανίζεται ξανά σαν μια άγνωστη. Εκείνος, όμως, δεν έχει ξεχάσει την κοπέλα που αγαπούσε.




HOT FUZZ Αστυνομική 2007 (Έγχρ.) Διάρκεια: 121'
Βρετανική ταινία σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ, με τους: Σάιμον Πεγκ, Νικ Φροστ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ

Ο Νικ Έιντζελ, ένας ικανότατος αστυνομικός, μετατίθεται από το Λονδίνο στο απόλυτα ήσυχο Σάντφορντ. Μερικά περίεργα ατυχήματα που αρχίζουν να συμβαίνουν, όμως, υποψιάζουν τον Έιντζελ ότι η ειδυλλιακή κωμόπολη δεν είναι αυτό που φαίνεται.



BLADES OF GLORY Κωμωδία 2007 Διάρκεια:90' Σκηνοθέτης:Josh Gordon/Will Speck Ηθοποιοί:Will Ferrell/Jon Heder/Will Arnett/Amy Poehler/Jenna Fischer/William Fichtner/Craig T. Nelson/Romany Malco/Nick Swardson/Andy Richter
O Τσαζ Μάικλ Μάικλς (Γουίλ Φέρελ) και ο Τζίμι Μακ Ελρόι (Τζον Χέντερ) είναι διάσημοι πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ και ...θανάσιμοι αντίπαλοι. Όταν στον τελικό του πρωταθλήματος έρθουν και οι δύο ισόπαλοι για το χρυσό μετάλλιο, θα πιαστούν στα χέρια επιδεικνύοντας σε κοινό και κριτικούς τις ικανότητές τους στο «ξύλο»!
Το γεγονός αυτό δεν θα εκτιμηθεί από την επιτροπή που θα τους αποκλείσει οριστικά και ισόβια από οποιονδήποτε αγώνα στην κατηγορία ανδρών. Απελπισμένοι θα αντιληφθούν πως ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουν στα γήπεδα είναι να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του πατινάζ: Να διαγωνιστούν σαν ζευγάρι!
Απίστευτες καταστάσεις, ξεκαρδιστικές χορογραφίες και δύο από τους καλύτερους κωμικούς της Αμερικής σε μια κωμωδία που... σπάει τον πάγο!


AMAZING GRACE Εποχής 2007 Διάρκεια:110' Σκηνοθέτης:Michael Apted Ηθοποιοί:Ioan Gruffudd/Romola Garai/Benedict Cumberbatch/Albert Finney/Michael Gambon/Rufus Sewell/Youssou N'Dour/Jeremy Swift
Η ταινία ακολουθεί την πορεία της καριέρας του Ουίλιαμ Γουίλμπερφορς από τα 20 του χρόνια και για δύο δεκαετίες, όταν μαζί με τους ανθρωπιστές συναδέλφους του βουλευτές έθεσαν υπό συζήτηση το θέμα της κατάργησης της δουλείας, όχι μόνο στους πολιτικούς κύκλους αλλά και παντού στη Βρετανία.
Με τη βοήθεια του Τζον Νιούτον, πρώην δουλέμπορου που στράφηκε στην Εκκλησία για να εξιλεωθεί για το παρελθόν του, ο Γουίλμπερφορς έγινε στο Κοινοβούλιο η φωνή όλων αυτών που προσπαθούσαν να κάνουν τους Βρετανούς και όλο τον κόσμο να συνειδητοποιήσει τη φρίκη του δουλεμπορίου.


PIXAR SHORT FILMS COLLECTION Animation Διάρκεια:50'
Περιλαμβάνονται οι παρακάτω μικρού μήκους ταινίες:
Οι περιπέτειες των Αντρέ και Γουάλι Μπ/Luco Jr/Boundin
Το όνειρο του Ρεντ/Τιν Γου/Η επίθεση του Τζακ-Τζακ
Knick Knack/Το παιχνίδι του Τζέρι/Ο άνθρωπος ορχήστρα
Τα χαζοπούλια/Το νέο αυτοκίνητο του Μάικ/Η απαγωγή
Ο Μπάρμπας και το Φως Φάντασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: